STRIK - SYNG - SNAK
Strikke-cafe i Asnæs Sognegård
Tirsdage kl. 19.00 - 21.00

Asnæs Sognegård åbner dørene for alle der har lyst til at samles til hyggeligt samvær med strikketøj, andet håndarbejde eller blot for det gode selskabs skyld.

Både deltagere og garn er i gode hænder, da Tove Henriksen, kendt fra ”Garnbixen” i Holbæk står som værtinde sammen med sognepræst Karen Margrete Evald. Undervejs vil vi synge et par sange og lytte til oplæsning af en fortælling, eventyr og lign.
Hvornår: Efterårets sæson slutter den 1. december.
Vi begynder igen den 19. januar. Derefter alle tirsdage (dog ikke når der er Menighedsrådsmøder).

TORSDAGSSANG I KIRKEN

Torsdagssang i kirken ”Åndehullet i Asnæs”

Første gangi 2021: Torsdag den 28. januar kl. 16.00 – 17.00

Vi trækker vejret gennem sang i Asnæs Kirke. Lars Andersen med ord og toner og Sigrid Larsen ved klaveret, drager omsorg for, at vi holder humøret højt ved fællessang. Vi sidder ned med god afstand til hinanden og bliver forsynet med en flaske vand. Så er det op til enhver at synge med sit næb. Ethvert pip kan gøre underværker. Hver torsdag!

HØJSKOLEEFTERMIDDAG I SOGNEGÅRDEN
Lørdag den 6. februar kl. 14 – 16

SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR”
Vi har inviteret sygeplejerske og forfatter Jorit Tellervo, Rørvig, som har beskæftiget sig med sorg i mange år. Jorit har med sit arbejde i Palliativt Videnscenter stået bag et stort folkeoplysningsprojekt
om sorg efter ægtefællens død. Hun mener, at en stor del af vores tilbageholdenhed overfor at tale om sorg, skyldes en forældet forståelse af sorg. Jorit vil præsentere os for ny viden om sorg og fortælle om sorgstøttemuligheder.

KYNDELMISSE - AFTENGUDSTJENESTE

Asnæs Kirke søndag den 7. februar kl. 19.00

”Kyndelmisse slår sin knude” synger vi i sangen ”Det er hvidt herude”. Der synges om vinterens strenghed og kulde, og, at der er sne overalt. Mon der kommer sne til vinter? Det vides i skrivende stund ikke, men dagslysets varighed kender vi. Det er mørkt i begyndelsen af februar, men lyset tiltager dog i tid.

I kirken vil vi tænde lys i ord og toner, men vi vil også tænde stearinlysene i stolestaderne, og hvor der er mulighed for det. I år vil lysene være tændt når menigheden kommer i kirke, da det næppe går an at vi går rundt mellem hinanden og tænder lys. Det vigtigste er, at vi er lys for hinanden, og at vi i vor Herre Jesus Kristus er skænket livets lys, som aldrig slukkes.

Efter gudstjenesten varmer vi os i sognegården med kaffe og pandekager.

Fastelavn - Familiegudstjeneste

Søndag den 14. februar kl. 10.30

Som traditionen foreskriver, skal fastetiden skydes i gang med en fest! Vi holder fastelavnsgudstjeneste for store og små fastelavns søndag. Årets minikonfirmander medvirker ved gudstjenesten, og alle er velkomne til at møde op i deres flotteste udklædning. Vi håber naturligvis, at det også i år vil være muligt at samles i sognegårdshaven efter gudstjenesten til en omgang tøndeslagning og fastelavnsboller!

KONCERT I ASNÆS KIRKE

SØNDAG DEN 21. FEBRUAR KL. 16.00

Koncert ved "DUO 1704”, som består af Kjeld Lybecker Steffensen (barokcello) og Leif Meyer (cembalo).

Duoen spiller spændende barokmusik på originalinstrumenter og undervejs fortælles både om musikken og om instrumenterne. Ved koncerten spilles værker af kendte såvel som ukendte komponister, bl.a. Vivaldi og Telemann m.fl. Der er gratis adgang!

Familiegudstjeneste + aftensmad

Tirsdag d. 2. marts kl 16.30

Kom og vær sammen om at slutte dagen af på en god måde! Små og store, gamle og unge er velkomne til familiegudstjeneste i kirken. Efter en kort gudstjeneste i børnehøjde spiser vi aftensmad sammen i sognegården. Ved denne gudstjeneste siger vi farvel og tak for denne gang til årets minikonfirmander, som får overrakt deres minikonfirmand-diplom og en lille gave.

Det koster 20,- kr. at spise med. Børn under 12 år spiser dog gratis. Man tilmelder sig spisning til sognegårdsleder Bettina Henriksen på tlf. 29 44 58 93 eller mail bettina.henriksen@live.dk

og gerne ugen inden.